CatalÓ / Franšais  ·  TEL. +376722300 · EMAIL adand@educand.ad
CatalÓ / Franšais  · 

OFERTA CULTURAL I ESPORTIVA

LA FAF S'AFEGEIX AL PROGRAMA PLAYMAKERS PER POTENCIAREL FUTBOL FEMEN═ A ANDORRA


La UEFA i Disney uneixen forces amb sessions extraescolars gratuïtes entre octubre i desembre. Tens entre 5 i 8 anys? Apunta't i crea la teva divertida història!

La UEFA segueix donant passes endavant per promocionar el futbol femení, que està en constant creixement. L'entitat que encapçala Aleksander Ceferin ha unit forces amb Disney per llançar el seu primer gran programa europeu de futbol base per a noies, centrat en el moviment bàsic i les habilitats per a la vida.

El programa es diu UEFA Playmakers i està dissenyat per permetre que les nenes de 5 a 8 anys experimentin el joc per primera vegada a través de la màgia de Disney i en un entorn dissenyat específicament perquè floreixin. Al llarg de 8 sessions que s'organitzaran els dissabtes entre octubre i desembre, cada participant explicarà una història de Disney diferent interpretant part de la història de la pel·lícula durant cada sessió.

Les dates escollides per a cada sessió són l'1, 8, 15 i 22 d'octubre, el 12, 19 i 26 de novembre i, per acabar, el 3 de desembre.

Per formalitzar les inscripcionsfes clic aquí o envian's un mail a playmakers@fedandfut.com

Programes com el UEFA Playmakers ofereixen els millors entorns d'aprenentatge, les motivacions clau per jugar, els enfocaments d'entrenament efectius i la visió dels beneficis de l'aprenentatge basat en el joc, dissenyat per capacitar les noies perquè siguin sanes i fortes, fer amics, adquirir confiança i aprendre noves habilitats per al futbol i la vida.

El programa té com a objectiu contribuir de manera significativa a l'objectiu de la UEFA de donar un nou impuls per augmentar la creixent participació de les noies i les dones de manera que es reflecteixi en un increment de les practicants del futbol a totes les federacions nacionals de la UEFA.

Per a més informació consulteu aquest link: http://www.uefa.com/playmakers